26/10/2018

SUSRET UGODE U DRUŠTVU ANITE SCHMIDT

Srdačno vas pozivamo na “Susret ugode” u društvu Anite Schmidt, glumice Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku i voditelja, Vladu Pesta, turističkog vodiča i zaljubljenika u osječke priče.
 
Vlado Pest je veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. Oduvijek tvrdi kako je Osijeku potrebno organizirati više različitih kulturnih događanja ne bi li naš grad postao prepoznatljiv i autentičan. Iz tog razloga gospodin Pest, u suradnji s Muzejom Slavonije, spaja sugovornike s raznolikim temama o gradu, kulturi i životu, u sklopu “Susreta ugode”.
 
Ovog puta njegova je gošća Anita Schmidt, glumica Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku. Gospođa Schmidt je velika zaljubljenica u bogatu kulturološku povijest grada, ali i putovanja u daleke zemlje. Jedna je od “najosječkijih” djelatnika HNK u Osijeku, a ujedno i svestrana glazbenica koja glazbene note ispisuje na harmonici, pianu i klaviru.
 
Susret ugode se održava u subotu 3. studenog, s početkom u 12:00 sati, u Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6.
 
Događaj organizira “Udruga za poljepšavanje grada – moj Osijek” u suradnji s Muzejom Slavonije. Ulaz na događaj je besplatan. Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Muzej Slavonije.

Skip to content