Muzej Slavonije

 • Radno vrijeme za posjetitelje:

  Od utorka do subote od 10 do 18 sati Muzej je zatvoren za posjete ponedjeljkom, nedjeljom, praznicima i blagdanima. Posjet je moguć izvan radnog vremena uz prethodni dogovor i najavu.

 • Radno vrijeme za stranke:

  Od utorka do petka od 10 do 13 sati

 • Adresa muzeja:

  Trg Sv. Trojstva 6.

 • IZLOŽBENI POSTAV, POVREMENE I GOSTUJUĆE IZLOŽBE

  Izložbeni program Muzeja Slavonije možete posjetiti u osječkoj Tvrđi na adresi Trg Sv. Trojstva 6.

  MUZEJSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA

  Muzejska knjižnica i čitaonica je otvorena za posjete na adresi Trg Ivana Pavla II br. 1 utorkom i četvrtkom od 10 do 14 sati.

Muzejska knjižnica i čitaonica

 • Radno vrijeme za posjetitelje:

  Utorak i četvrtak: 10 - 14 sati.

 • Adresa muzejske knjižnice i čitaonice:

  Trg Ivana Pavla II br. 1

Kako do nas?

 • CIJENE ULAZNICA

  Odrasli plaćaju pojedinačnu ulaznicu, bez stručnog vodstva  20 kn (2,65 EUR), a učenici, studenti i umirovljenici 10 kn (1,33 EUR).

  Od 1. travnja 2018. godine učenici i studenti ne plaćaju pojedinačnu ulaznicu u Muzej Slavonije,  što je omogućeno sponzorskim ugovorom s Energia Naturalis ENNA.

  Popust u iznosu od 30% se ostvaruje: uz posjedovanje ulaznice s popustom, predočenje članske iskaznice NK Osijeka, predočenje članske iskaznice Hrvatske komore arhitekata, predočenje članske iskaznice Hrvatskog ferijalnog saveza mladih, predočenje članske iskaznice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, predočenje članske iskaznice Saveza izviđača Hrvatske, predočenje članske iskaznice Hrvatskog geografskog društva.

  OBITELJSKA ULAZNICA

  Cijena obiteljske ulaznica iznosi 30,00 kn (3,98 EUR).

  ULAZNICE NE PLAĆAJU

  Ulaznice ne plaćaju djeca mlađa od 7 godina, pripadnici Hrvatske vojske, Klinička bolnica Osijek – Odjel za psihijatriju i dječji domovi za nezbrinutu djecu, članovi ICOM-a te muzejskih strukovnih udruženja.

 • Posjete s vodstvom

  Posjet sa stručnim vodstvom se organizira za maksimalno 30 osoba. Grupne posjete (sa stručnim vodstvom i bez njega) potrebno je najaviti i rezervirati termin. U suradnji s muzejskim pedagogom moguće je organizirati prilagođena vodstva za učenike, kako bi posjet muzeju bio uspješan i na korist njima i nastavi.

  Kontakt za najavu i rezervaciju termina (od 8 do 15 sati):
  tel : +385 (0)31 328 778
  mail: edukacija@mso.hr

  Stručno se vodstvo naplaćuje dodatno uz cijenu ulaznice 80 kuna (10,62 EUR). Stručno vodstvo je nužno dogovoriti i rezervirat termin barem 3 radna dana prije posjeta. Stručno vodstvo na engleskom jeziku je nužno posebno dogovoriti s time da je cijena vodstva jednaka kao i za vodstvo na hrvatskom jeziku.

  Za snimanja i korištenje fotografija i/ili video zapisa potrebna je dozvola ravnatelja uz plaćanje prema cjeniku usluga Muzeja Slavonije.

  Shop – Muzejska suvenirnica

  Publikacije, suvenire i ostalu ponudu muzejskih promotivnih materijala možete pronaći i kupiti u Muzejskoj suvenirnici  Radno vrijeme suvenirnice je od utorka do subote u vremenu od 10 do 18 sati. Informacije o radu i ponudi možete saznati pozivom na telefonski broj: +385 (0) 31 250 730.

Skip to content