Muzej Slavonije

 • Radno vrijeme za posjetitelje:

  Od utorka do subote od 10 do 18 sati Muzej je zatvoren za posjete ponedjeljkom, nedjeljom, praznicima i blagdanima. Posjet je moguć izvan radnog vremena uz prethodni dogovor i najavu.

 • Radno vrijeme za stranke:

  Od utorka do petka od 10 do 13 sati

 • Adresa muzeja:

  Trg Sv. Trojstva 6.

Muzejska knjižnica i čitaonica

 • Radno vrijeme za stranke:

  Utorak i četvrtak: 10 - 14 sati.

 • Adresa muzejske knjižnice i čitaonice:

  Trg Ivana Pavla II br. 1

Kako do nas?

 • CIJENE ULAZNICA

  Odrasli plaćaju pojedinačnu ulaznicu, bez stručnog vodstva  3 EUR

  Učenici, studenti i umirovljenici plaćaju pojedinačnu ulaznicu 1,5 EUR

  Od 1. travnja 2018. godine učenici i studenti ne plaćaju pojedinačnu ulaznicu u Muzej Slavonije,  što je omogućeno sponzorskim ugovorom s Energia Naturalis ENNA.

  OBITELJSKA ULAZNICA

  Cijena obiteljske ulaznica iznosi 5 EUR

  ULAZNICE NE PLAĆAJU

  Ulaznice ne plaćaju djeca mlađa od 7 godina, pripadnici Hrvatske vojske, Klinička bolnica Osijek – Odjel za psihijatriju i dječji domovi za nezbrinutu djecu, članovi ICOM-a te muzejskih strukovnih udruženja.

 • Posjete s vodstvom

  Stručno vodstvo se organizira za maksimalno 20 osoba i naplaćuje se 20 EUR dodatno uz cijenu ulaznice/a. Stručno vodstvo je potrebno najaviti i rezervirati termin najkasnije 3 radna dana prije posjeta.

  Stručno vodstvo može se organizirati i na stranom jeziku (engleski jezik). Stručno vodstvo na stranom jeziku je potrebno najaviti i rezervirati najkasnije 5 radnih dana prije posjeta. Cijena stručnog vodstva na stranom jeziku je 30 EUR dodatno uz cijenu ulaznice/a. Stručno vodstvo se organizira za maksimalno 20 osoba.

  Kontakt za najavu i rezervaciju termina (od 8 do 15 sati):
  tel : +385 (0)31 328 778
  mail: edukacija@mso.hr

  Shop – Muzejska suvenirnica

  Publikacije, suvenire i ostalu ponudu muzejskih promotivnih materijala možete pronaći i kupiti u Muzejskoj suvenirnici  Radno vrijeme suvenirnice je od utorka do subote u vremenu od 10 do 18 sati. Informacije o radu i ponudi možete saznati pozivom na telefonski broj: +385 (0) 31 250 730.

Skip to content