29/04/2019

SUSRET UGODE U DRUŠTVU LJERKE ANTONIĆ

Srdačno vas pozivamo na “Susret ugode” u kojemu ugošćujemo umirovljenu novinarku Ljerku Antonić, prema riječima novinarke Vesne Latinović čuvaricu esekerskog duha, u subotu 3. svibnja 2019. godine, s početkom u 12:00 sati.

Ljerka Antonić dobitnica je Pečata Grada Osijeka koji se dodjeljuje za osobit doprinos u razvoju društvenih odnosa i unaprjeđenju djelatnosti gospodarskog i društvenog života grada. Antonić je u novinarstvu više od 50 godina, a njezina karijera započela je u srednjoškolskim klupama, kada je bila dopisnik omladinskih listova iz Zagreba. U Glas Slavonije stigla je 1963. i ostala cijeli radni vijek, do umirovljenja 1999. Članica je Hrvatskog društva haiku pjesnika, a uvrštena je i u novu Hrvatsku književnu enciklopediju, enciklopediju Nepokošeno nebo – najnoviju antologiju hrvatskog haiku-pjesništva i Književni leksikon Hrvatske.

Susret ugode održat će se u subotu 4. svibnja 2019., s početkom u 12:00 sati, u Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6.

Organizator susreta, Vlado Pest, je veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. Ovoga puta gošću će ugostiti novinarka Vesna Latinović. Događaj organizira “Udruga za poljepšavanje grada – moj Osijek” u suradnji s Muzejom Slavonije. Ulaz na događaj je besplatan.

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Muzej Slavonije.

Skip to content