21/11/2018

RADIONICA O KOREJI ZA HRVATSKE NASTAVNIKE

Muzej Slavonije bit će domaćin radionice o Koreji za hrvatske nastavnike i učitelje. Organizator radionice je Veleposlanstvo Republike Koreje, u suorganizaciji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Školskom knjigom.

Predavanja će održati gosti, od kojih novinar telegrama Marin Pleše na temu “Sjeverna Koreja i međukorejski odnosi”, docent na Fakultetu ekonomije i biznisa nizozemskog Sveučilišta u Groningenu dr. Sunkung Choi na temu “Faktori u uspjehu gospodarskog rasta Južne Koreje”, mr. sc. Ivana Gubić s Odsjeka za indologiju i dalekoistočne studije Sveučilišta u Zagrebu na temu “Hangeul i korejski jezik u povijesnom i kulturnom kontekstu” i dr.sc. Deniver Vukelić, urednik za povijest u Školskoj knjizi koji će govoriti o tome kako koristiti priručnik “Koreja” u učionici.

Broj sudionika je ograničen, a sudionici se na radionicu mogu prijaviti putem sustava EttaEdu Agencije za odgoj i obrazovanje. 

Ovim putem želimo čestitati organizatorima na odabranoj temi i zaželjeti im puno uspjeha u provedbi radionice koja će se održati u petak 23. studenog u Muzeju Slavonije.

Skip to content