29/06/2016

Godišnji koncert “LIPE”

GODIŠNJI KONCERT TRADICIONALNI JE NASTUP KOJI HPD LIPA REDOVITO ODRŽAVA KRAJEM SVAKE SEZONE, A OVAJ ĆE SE BITI POSEBAN JER SE ODRŽAVA U OKVIRU OVOGODIŠNJEG OBILJEŽAVANJA VELIKE OBLJETNICE: 140 GODINA USPJEŠNOG POSTOJANJA I RADA JEDNOG OD NAJSTARIJIH, NAJTROFEJNIJIH I NAJKVALITETNIJIH PJEVAČKIH DRUŠTAVA U HRVATSKOJ.

Koncert će se održati 30. lipnja 2016. s početkom u 21 sat, u atriju zgrade Glavne straže, Trg Sv. Trojstva 2. Na koncertu će lipašice i lipaši, a cappella ili uz klavirsku pratnju Igora Rončevića, otpjevati 15-ak raznovrsnih i stilski različitih skladbi domaćih i inozemnih skladatelja čijom su izvedbom u proteklih nekoliko godina postizali uspjehe na natjecanjima pjevačkih zborova ili u pojedinim velikim glazbeno-scenskim projektima.

Zborom će, naravno, ravnati dirigentica prof. Valerija Fischbach, a program je pripremljen u suradnji s kodirigenticama, prof. Ozanom Tomić i prof. Lidijom Neznanović. Zahvaljujemo se Muzeju Slavonije na ustupanju prostora za Godišnji koncert, a ulaz je slobodan.

Skip to content