Susret ugode u društvu Arete Ćurković

  DETALJI:

Areta Ćurković, naša sugrađanka, a rođena Đakovčanka, nakon srednje škole završava glazbenu školu i studij predškolskog odgoja Pedagoškog fakulteta u Osijeku. Od 1994. godine je stalna je glumica Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, no i pored dječjih predstava u matičnom kazalištu ostvaruje zapažene uloge u drugim kazalištima, u osam filmova i šest serija za što prima dvadesetak nagrada i priznanja. Posljednjih trideset godina glumica i diplomirana odgajateljica ostala je vjerna osječkoj publici, a tome najbolje svjedoče brojne kazališne predstave za djecu, mlade i odrasle.

Susret ugode se održava u subotu 1. travnja 2023., s početkom u 12:00 sati, u Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6. Događaj organizira “Udruga za poljepšavanje grada – moj Osijek” u suradnji s Muzejom Slavonije.

Vlado Pest je veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. Oduvijek tvrdi kako je Osijeku potrebno organizirati više različitih kulturnih događanja ne bi li naš grad postao prepoznatljiv i autentičan. Gospodin Pest, u suradnji s Muzejom Slavonije, spaja posjetitelje s raznolikim temama o gradu, kulturi i životu. Ulaz na događaj je besplatan. Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Muzej Slavonije.

  ORGANIZATOR:

Muzej Slavonije, najveći nacionalni muzej općeg tipa.

  DATUM DOGAĐAJA:

01/04/202301/04/2023
Skip to content