Plesni igrokaz

  DETALJI:

Draga djeco,

provedite slobodno vrijeme ljetnih praznika u Muzeju Slavonije. Pridružite se trodnevnoj radionici “Plesni igrokaz”.

Istražimo zajedno izložbu „U redu za ples” i saznaj kako je nastala kultura plesa. U tri dana nauči kako izraditi lutke, rekvizitu, scenografiju i scenarij za kazališnu predstavu u Muzeju Slavonije.

PRVI DAN 13. SRPNJA 2022.
Prvi dan osmišljavamo temu, scenarija i razrađujemo glavne i sporedne likova, a zatim na izrađujemo lutke, rekvizitu i scenografiju.

DRUGI DAN 14. SRPNJA 2022.
Drugi dan krećemo s izradom scenografije. Upotrijebiti ćemo različite materijale ne bi li na svjetla muzejske pozornice zaigrale kazališne lutke.

TREĆI DAN 15. SRPNJA 2022.
Treći dan ćemo uigrati kazališnu predstavu pod nazivom „Plesni igrokaz“.

Radionica će se održati u Muzeju Slavonije, Trg Sv. Trojstva 6, od 13. srpnja do 15. srpnja 2022. od 10:00 do 11:30. Sav materijal za sudjelovanje je osiguran, a uz radionicu djeca imaju osigurano osvježenje. Ulaz na radionicu se naplaćuje 90 kn po djetetu za sva 3 dana, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja mjesta. Radionicu će voditi pripravnica kustos pedagog Larisa Vukić, uz mentoriranje muzejske pedagoginje Jesenke Ricl.

  ORGANIZATOR:

Radionice organiziraju pedagoginje Odjela za edukaciju i promidžbu Muzeja Slavonije. Radionicu će voditi pripravnica kustos pedagog Larisa Vukić, uz mentoriranje muzejske pedagoginje Jesenke Ricl.

  DATUM DOGAĐAJA:

13/07/202215/07/2022
Skip to content