21/11/2016

VODITE ME U MUZEJ U VRIJEME ADVENTA

I ove godine, za vrijeme Adventa djelatnici Muzeja Slavonije su za posjetitelje i građane grada Osijeka pripremili prigodan blagdanski program povodom obilježavanja muzejske akcije “Vodite me u Muzej”. Cilj programa je poticanje obiteljskog posjeta Muzeju Slavonije, a započinje 30. studenog i trajati će do 22. prosinca 2016. godine. U vremenu Adventa Muzej aktivnostima potiče obiteljski posjet prigodnim radionicama, koncertima, otvorenju izložbi, ali i posjetima stalnim i gostujućim postavima izložbi, na dvije lokacije Muzeja Slavonije. 

Muzej Slavonije čuva, njegovanje tradicije i prenošenje znanja i vještina izrade rukotvorina. Organizacijom navedenih događanja Muzej promovira baštinu o kojoj skrbi, ali i utječe na senzibilizaciju korisnika za baštinu, prije svega članova zajednice u kojoj Muzej djeluje.

Tim povodom u Muzeju ćete moći sudjelovati na kreativnim radionicama rukotvorstva, igraonicama, koncertima i otvorenju izložbi. Ovim putem se zahvaljujemo našim partnerima Udruzi Šokačka granaMarivo kreativnom studiuMargaretiobitelji BlažekovićGlazbenoj školi Franjo Kuhač OsijekUdruzi Kultakt i brojnim drugima.

Najave programa pratite na službenoj internet stranici Muzeja Slavonije te Facebook i Instagram profilu.

Veselimo se zajedno, uz baštinu, u doba Adventa, u Muzeju Slavonije.

Skip to content