06/06/2019

Sudjelujte u dječjim igraonicama tijekom Muzejskog festivala

Posjeti festivalske dane u Muzeju Slavonije u petak 7. lipnja i subotu 8. lipnja od 18:00 do 20:00. Uoči održavanja Food Ball Fest Osijeka i Muzej Slavonije pod vedrim nebom slavi zabavu i veselje.

Dovedite svoje klince i klinceze na prigodni program u Muzej u osječku Tvrđu.

RIMLJANI U OSIJEKU

U petak 7. lipnja od 18:00 do 20:00 sati družit ćemo se pod vedrim nebom u antičkom lapidariju Muzeja Slavonije. U društvu studenata s Filozofskog fakulteta u Osijeku i tetom Jesenkom slavimo sportske pobjede. Otvaramo frizerski salon za Rimljanke i radionicu u kojoj se izrađuju lovorovi vijenci za prvake. Za one željne natjecanja organiziramo dvoboje u rimskim društvenim igrama, a da doživljaj bude potpuniji od mase za modeliranje izradit ćemo šarene delicije za slavljeničku rimsku trpezu. Igraonica će biti potpuna uz slatke zalogaje i raznolike okuse sreće proizvoda Karoline Kraš.

MUZEOBOJ

U subotu 8. lipnja od 18:00 do 20:00 sati izrađujemo navijačke rekvizite (kape, pompone, balone, oslikavamo lica) i dijelimo se u momčadi koje sudjeluju u muzeoboju. Momčad s najboljim rezultatima osvajaju slatku košaricu Karoline Kraš.

Skip to content