29/01/2018

Radionica “Izradi zastavu svoje obitelji”

Dragi roditelji, djedovi i bake,

zadovoljstvo nam je pozvati vas da prijavite svoje dijete na sudjelovanje u radionici pod nazivom “Zastava moje obitelji” , u sklopu muzejskog programa “Doktori za baštinu”.

Radionica će se održati u subotu 3. veljače 2018. s početkom u 10:15 sati, u zgradi Magistrata, na adresi Trg sv. Trojstva 6. Vaša će djeca prema postavu izložbe “Zastave iz fundusa Muzeja Slavonije”” koja sadrži velik broj zastava i zastavnih vrpci izrađivati zastave svojih obitelji.  Radionica je predviđena za djecu stariju od 6 godina, a radionicu vodi Jesenka Ricl, muzejska pedagoginja. Cijelom timu pridružit će se i Ivona Maršić, na stručnom osposobljavanju za muzejsku pedagoginju. Trajanje radionice je 90 minuta. Ukoliko želite prijaviti dijete mlađe od 6 godina, tada vas molimo da zajedno s djetetom sudjelujete u radionici. Roditelj ili pratnja ne plaća ulaznicu.

Cijena ulaznice na radionicu iznosi 15,00 HRK.  Ulaznice možete kupiti na dan održavanja radionice u suvenirnici u zgradi Magistrata, Muzeja Slavonije.

Svoje dijete/djecu možete prijaviti putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/1Mzz5JG2RGlE9Zs4QNzRwO5342h4k81-FAiDGYSLGWEg/edit

Prijave su obvezne.

Za sve ostale informacije slobodno se obratite na e-mail info@mso.hr

Veselimo se druženju s klincima,

vaši Muzealci.

Skip to content