19/02/2019

MUZEJSKI ČETVRTAK UZ KLUB TITAN ATLAS OSIJEK

Povodom ispraćaja izložbe „Veliki rat i 1918. kontinuitet / diskontinuitet / nasljeđe“ kojoj je autor Branislav Miličić u četvrtak 21. veljače u 18:00 sati u Muzeju Slavonije se u suradnji s Klubom Titan Atlas Osijek održava prezentacija društvenih igara.

Članovi kluba koji su ljubitelji znanstvene fantastike i fantazije iz Osijeka posjetiteljima će predstaviti nekoliko popularnih, društvenih igara.

Članovi Kluba Titan Atlas Osijek, izvor: https://www.facebook.com/klubtitanatlas/photos/a.1364165467060404/1364169117060039/?type=3&theater

Saznajte više o popularnoj igri i počecima civilizacija „7 Wonders“, zatim o izuzetno zabavnoj i kompetitivnoj igri o nastanku i nestanku raznih civilizacija do Prvog svjetskog rata „History of the World“. Više riječi bit će i o strateškoj igri „Imperial“ u kojoj se trguje obveznicama uoči Prvog svjetskog rata i taktičkoj igri aktera Prvog svjetskog rata „Diplomacy“.

lub Titan Atlas grupa je ljudi posvećena znanstvenofantastičnoj i fantazijskoj literaturi i umjetnosti te igrama. Osnovana je s ciljem edukacije i promicanja znanstvenofantastične i fantazijske kulture u Osijeku i Hrvatskoj. Počeci rada Kluba su skromni i radi se o 11 ljubitelja navedenih žanrova koji su odlučili promijeniti stanje dosade u kojem se nalazio Osijek i pokrenuti nešto što bi moglo biti dom svima koji dišu znanstvenu fantastiku i fantaziju. Više informacija o akitvnostima Kluba može se pronaći na internet stranici Kluba ili FB stranici.

Ulaz za posjetitelje je slobodan, a gostima iz Kluba Titan Atlas Osijek unaprijed zahvaljujemo te želimo dobrodošlicu u Muzej Slavonije.
Dobrodošli na Muzejski četvrtak!

Skip to content