17/07/2018

LJETO U MINI MUZEJU

Ljetni praznici su omiljeno doba godine vaše djece, obaveza je manje, a slobodnog vremena više. Prijavite svoju djecu na sudjelovanje u Mini muzeju u sklopu muzejskog programa „Doktori za baštinu“, koji će se održati od utorka 24. srpnja do petka 27. srpnja u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.

Edukacijski odjel Muzeja Slavonije organizira program Mini muzeja. Djecu možete prijaviti na pojedinačnu radionicu ili svih četiri. Od utorka do četvrtka očekuju nas brojne zabavne teme.

utorak 24.7.2018. Zaigraj moju igru! Predstavi svoju omiljenu društvenu igru. Što više igara tim bolje! Upoznaj nove prijatelje, zaigrajte omiljene društvene igre, a ukoliko ponestane ideja Jesenka će vam predstaviti „zaboravljene“ društvene igre.

srijeda 25.7.2018. Mali kolekcionari! Ti si mali strastveni kolekcionar! Sakupljaš naljepnice, značke, salvetice, poštanske markice, fotografije? Predstavi svoju zbirku u Mini muzeju! Glasat ćemo za „naj“ zbirku! A muzejski djelatnici će ti predstaviti njima najdraže predmete u Muzeju Slavonije.

četvrtak 26.7.2018. Umjetnost dijeljenja! Izradimo muzejske razglednice! Zamisli svoje slobodno vrijeme u muzeju. Misli prenesi na papir!

petak 27.7.2018. Kvizomuz! Sudjeluj u muzejskom kvizu! Prijavi se na kviz, odgovori na što više pitanja točno i osvoji muzejske nagrade!

Na radionicu se možete prijaviti putem linka: PRIJAVA

Radionice po cijeni od 20,00 HRK po sudioniku se naplaćuju pojedinačno. Za sve ostale informacije slobodno se obratite na e-mail jesenka.ricl@mso.hr

Veselimo se druženju s vama, u ime Muzejskih djelatnika, muzejska pedagoginja Jesenka Ricl.

 

Skip to content