Vinska šetnja muzejima_nova manifestacija u gradu

  DETALJI:

I Muzej Slavonije se uključio u manifestaciju Vinska šetnja muzejima, koja će se održati u subotu 25.11.2023. s početkom u 15 sati. Tri osječka muzeja organiziraju jedinstvenu kulturnu manifestaciju za ljubitelje umjetnosti, hrane i vina.

Naime, riječ je o Vinskoj šetnji muzejima u organizaciji Muzeja likovnih umjetnosti, Arheološkog muzeja Osijek i Muzeja Slavonije pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Osijeka, Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Osječko-baranjske županije i Gradskog prijevoza putnika.

Osim posjeta izložbama i sudjelovanja u kreativnim radionicama posjetitelji će moći uživati u gastro užicima sljubljenim s vinom odabranih vinara s osječkom adresom. Ugodno jesensko poslijepodne započinje u 15:00 sati obilaskom izložbe Andrija Medulić Schiavone u Muzeju likovnih umjetnosti, grafičkom radionicom, predjelom i biranim vinima nakon čega organiziranim autobusnim prijevozom sudionici odlaze u Arheološki muzej Osijek, gdje će uz glavno jelo, degustacije vina i nastavak kreativne radionice uživati u izložbi Retrospektiva umjetničkog obrazovanja_25 godina Škole primijenjene umjetnosti i dizajna nakon koje slijedi desert u Muzeju Slavonije, birana vina i izložbena poslastica Molovanje i farbanje.

Broj sudionika je ograničen, stoga molimo da sudionici mjesta rezerviraju na vrijeme.

Cijena programa je 30 € za pojedinačnu, a 45 € za kotizaciju u paru.

U cijenu su uključeni: vinska čaša, predjelo, glavno jelo i desert, šest degustacija biranih vina, razgled tri osječka muzeja, sudjelovanje na tri kreativne radionice, organizirani autobusni prijevoz i poklon iznenađenja.

Prijave se zaprimaju do 23. studenog 2023., a prijaviti se možete putem POVEZNICE

 

Više informacija:

Muzej Slavonije edukacija@mso.hr  ili pozivom na broj 031/328- 778

Arheološki muzej Osijek arheoloski.muzej.osijek@gmail.com  ili pozivom na broj 098 704 415

Muzej likovnih umjetnosti: kdvetengl@mlu.hr ili  pozivom na broj 091 221 35 86.

  ORGANIZATOR:

U organizaciji Muzeja likovnih umjetnosti, Arheološkog muzeja Osijek i Muzeja Slavonije pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Osijeka, Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Osječko-baranjske županije i Gradskog prijevoza putnika.

  DATUM DOGAĐAJA:

25/11/202325/11/2023
Skip to content