TEENBUILDING U MUZEJU

U Muzeju Slavonije u suradnji s muzejskim pedagogom tinejđeri mogu sudjelovati u posebno osmišljenim programima koji za cilj imaju stjecanje novih vještina u komunikaciji, timskom radu i vođenju timova.

Učenici sudjeluju u interpretaciji likovnih djela – muzejskih predmeta, u likovnim radionicama, ali i diskusijama o kulturno  – povijesnim i društveno – ekonomskim promjenama koje su se odvijale u zavičaju, ali i cijelome svijetu, kroz protekla razdoblja.

Ovim programom omogućujemo mladima da sudjeluju u otkrivanju povijesnih činjenica, stječu nova iskustva koja utječu na njihov osobni identitet, učvršćuju odnos s baštinskim ustanovama i razumijevaju kako njihov osobni angažman može utjecati na dobrobit zajednice u kojoj žive.

BROJ POLAZNIKA : do 20
TRAJANJE : 45 - 60 min.
CIJENA : 20,00 kn (2,65 EUR)
NAJAVE I REZERVACIJE : edukacija@mso.hr

Bilješke na nastavnike

Provedite dan u Muzeju Slavonije, zajedno s učenicima. Omogućite im vrijeme zabave i opuštanja posjetom muzejskih izložbi uz pratnju kustosa ili muzejskog pedagoga. Uključeni ste u međunarodni projekt u kojemu sudjeluju učenici i nastavnici iz partnerskih zemalja? Svoj itinerar upotpunite posjetom najvećem nacionalnom muzeju. Muzejski pedagog će izraditi program u kojemu mogu sudjelovati svi učenici na način da osnaže vezu i nova prijateljska. Propitkivanjem aktualnih tema iz svijeta mladih, kroz interpretaciju muzejskih predmeta i kroz dijeljenje osobnih priča vrijeme provedeno u Muzeju Slavonije učinit ćemo zabavno i poučno.

Skip to content