RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za posjetitelje
Utorak – subota: 10 – 18 sati

Radno vrijeme za stranke
Utorak – petak: 10 – 13 sati

Muzej je zatvoren za posjete ponedjeljkom, nedjeljom, praznicima i blagdanima.
Ponedjeljkom i nedjeljom posjet je moguć uz prethodni dogovor i najavu.

KAKO DO NAS?

IZLOŽBENI POSTAV, POVREMENE I GOSTUJUĆE IZLOŽBE

Izložbeni program Muzeja Slavonije možete posjetiti u osječkoj Tvrđi na adresi Trg Sv. Trojstva 6.

 

MUZEJSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA

Muzejska knjižnica i čitaonica je otvorena za posjete na adresi Trg Ivana Pavla II br. 1.

Radno vrijeme knjižnice:
Utorak i četvrtak: 10 – 14 sati

 

CIJENE ULAZNICA

Pojedinačne ulaznice
Odrasli (pojedinačna posjeta, bez stručnog vodstva) 20 kn.
Učenici, studenti i umirovljenici (pojedinačna posjeta, bez stručnog vodstva) 10 kn.

Od 1. travnja 2018. godine učenici i studenti ne plaćaju pojedinačnu ulaznicu u Muzej Slavonije,  što je omogućeno sponzorskim ugovorom s Energia Naturalis ENNA.

Popust na pojedinačne ulaznice
Popust u iznosu od 30% se ostvaruje: uz posjedovanje ulaznice s popustom, predočenje članske iskaznice NK Osijeka, predočenje članske iskaznice Hrvatske komore arhitekata, predočenje članske iskaznice Hrvatskog ferijalnog saveza mladih, predočenje članske iskaznice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, predočenje članske iskaznice Saveza izviđača Hrvatske, predočenje članske iskaznice Hrvatskog geografskog društva.

Obiteljska ulaznica
Obiteljska ulaznica 30 kn.

Ulaznice ne plaćaju
Djeca mlađa od 7 godina, pripadnici Hrvatske vojske, Klinička bolnica Osijek – Odjel za psihijatriju i dječji domovi za nezbrinutu djecu, članovi ICOM-a te muzejskih strukovnih udruženja.

Posjete s vodstvom

Stručno se vodstvo organizira za maksimalno 30 osoba. Grupne posjete (sa stručnim vodstvom i bez njega) potrebno je najaviti i rezervirati termin tri radna dana prije dolaska, telefonom i putem e-maila. U suradnji s muzejskim pedagogom moguće je organizirati prilagođena vodstva za učenike, kako bi posjet muzeju bio uspješan i na korist njima i nastavi.

Kontakt za najavu (od 8 do 15 sati):
tel : +385 (0)31 328 778
mail: info@mso.hr

Stručno se vodstvo naplaćuje dodatno uz cijenu ulaznice 80 kuna. Stručno vodstvo je nužno dogovoriti i rezervirat termin barem 3 radna dana prije posjeta. Stručno vodstvo na engleskom jeziku je nužno posebno dogovoriti s time da je cijena vodstva jednaka kao i za vodstvo na hrvatskom jeziku.

Fotografiranje / snimanje videokamerom
Za snimanja i korištenje fotografija i/ili video zapisa potrebna je dozvola ravnatelja uz plaćanje prema cjeniku usluga Muzeja Slavonije.

Shop – Muzejska suvenirnica
Publikacije, suvenire i ostalu ponudu muzejskih promotivnih materijala možete pronaći i kupiti u Muzejskoj suvenirnici  Radno vrijeme suvenirnice je od utorka do subote u vremenu od 10 do 18 sati. Informacije o radu i ponudi možete saznati pozivom na telefonski broj: +385 (0) 31 250 730