Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Međunarodni dan muzeja 2021. u Muzeju Slavonije

18 svibnja / 10:00 - 21:00

Muzej Slavonije i ove godine obilježava Međunarodni dan muzeja u utorak 18. svibnja 2021. godine. Ovogodišnja tema „Budućnost muzeja: oporavak i ponovno osmišljavanje“ upućuje na promišljanje o muzejima budućnosti kako bismo lakše prebrodili izazove današnjice.

U ovo doba pandemije želimo Vam omogućiti što kvalitetniji i zanimljiviji sadržaj, stoga Vas pozivamo na korištenje našeg digitalnog kutka na internetskoj stranici Muzeja, sudjelovanje na promociji virtualne šetnje o ostavštini Hermanna Weissmanna u muzejskim ustanovama Osijeka koja će se održati preko aplikacije ZOOM uz prethodno poslanu poveznicu, promociji XXXVI. broja Osječkog zbornika, razgledavanje trenutnog postava Muzeja Slavonije te kupnju muzejskih suvenira i publikacija po promotivnim cijenama.

Iz programa izdvajamo: Promocija virtualne šetnje kroz izložbu o ostavštini Hermanna Weissmanna u muzejskim ustanovama Osijeka

Zajedničkom suradnjom osječke tvrtke Culex d. o. o, djelatnika Muzeja Slavonije i višom savjetnicom s Odsjeka za pripremu i provedbu programa i projekata Gradske uprave Osijek Vesnom Brezovac predstavit će se virtualna šetnja putem aplikacije ZOOM. Sudionici sastanka moći će čuti nešto o samoj izložbi, projektu Rediscover i tehničkoj realizaciji virtualne šetnje. Poveznica za sudjelovanje na promociji bit će objavljena na društvenim mrežama i internetskoj stranici Muzeja Slavonije (www.mso.hr). Klikom na poveznicu sudionici će se moći pridružiti virtualnoj šetnji.

Više o događaju saznajte na FB profilu Muzeja Slavonije.

Posjetite Muzej Slavonije u utorak 18. svibnja 2021. godine u vremenu od 10: 00 do 21: 00 sati, uz besplatan ulaz.
Kolegama iz srodnih kulturno muzejskih institucija čestitamo Međunarodni dan muzeja 2021.

 

Detalji:

Datum:
18 svibnja
Vrijeme:
10:00 - 21:00
Web stranica:
https://fb.me/e/1t3ZS4azX

Organizator

Muzej Slavonije
Telefon:
00385 31 250 730
E-pošta:
mso@mso.hr
Web stranica:
www.mso.hr