30/03/2017

Suvenirnica

Dragi naši posjetitelji,
zadovoljstvo nam je izvjestiti Vas da se ponuda publikacija i suvenira Muzeja Slavonije nalazi u suvenirnici u Arheološkom muzeju Osijek u zgradi Glavne straže (Trg Svetog Trojstva 2).

U suvenirnici možete pronaći posebne predmete vezane upravo za Muzej Slavonije te baštinu Osijeka i istočne Hrvatske, od publikacija i kataloga do privjesaka, ukrasa i raznolikih poklona, odnosno uspomena za vas i vaše najdraže!

Mnogi turisti koji dolaze u naš grad, ali i građani našega grada, od sada će moći iz raznovrsne ponude suvenira izabrati nešto što će ih podsjećati i buditi lijepe uspomene na vrijeme provedeno u Osijeku, Muzeju Slavonije. Kao najnovije suvenire možemo spomenuti proizvode obrtničke radionice „Blažeković medičar i voskar“, čiji su proizvodi upisani na UNESCO-vu listu nematerijalne baštine.

Paleta proizvoda proširuje se iz dana u dan pa se nadamo, i vjerujemo, da će svatko tko nas posjeti pronaći nešto za sebe.

Radno vrijeme suvenirnice je od utorka do subote, od 10 do 18 sati.

Način plaćanja u Suvenirnici: gotovina, kartice – Visa, Visa Electron, V Pay, Mastercard, Mastercard Electronic i Maestro.
Nije moguće plaćati karticama putem interneta.