27/07/2016

Marketinško-propagandni odjel

Marketinško-propagandni odjel brine o stvaranju pozitivne slike Muzeja u javnosti. Svojim obuhvaća djelovanjem sve oblike promicanja Muzeja, kako u okviru muzejske djelatnosti, tako i na području edukacije za građane (posjetitelje) svih dobnih i nacionalnih skupina.

Praćenjem promjenjivih potreba posjetitelja za kvalitetnom kulturnom ponudom, odjel prilagođava plasman kulturnog proizvoda potencijalnim korisnicima uz kontinuirano prilagođavanje i poboljšanje kvalitete komunikacija i odnosa s javnošću.

Kreativno obogaćuje kulturnu ponudu grada Osijeka kroz suradnju sa Turističkom zajednicom grada Osijeka i drugim ustanovama u kulturi sudjelujući u projektima kao što su Advent u Osijeku, Zemlja bez granica, Noć muzeja, Međunarodni dan muzeja itd.

Odjel surađuje s brojnim vanjskim suradnicima, turističkim i kreativnim agencijama, medijima, strukovnim organizacijama te obrazovnim ustanovama svih razina. Inicira, dogovara, priprema i vodi brigu o provođenju partnerske i sponzorske suradnje. Dogovara različite vidove suradnje poput zahtjeva za snimanjima u prostoru Muzeju, najmu prostora za održavanje koncerata, promocija, izložbi i predavanja, korištenjem tehničke opreme u vlasništvu Muzeja i sl.

Djelatnik:

Angelina Lončarić, voditeljica marketinga
Tel: +385 (0)31 232 133
E-mail: angelina.loncaric@mso.hr