Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

SUSRET UGODE U DRUŠTVU LJERKE HEDL

04/09/2021 / 12:00 - 13:00

Nakon dužeg vremena u Muzeju Slavonije ponovno se održava Susret ugode u organizaciji Udruge za poljepšavanje grada – moj Osijek. U subotu 4. rujna 2021., točno u podne gospodin Vlado Pest ugostit će Osječanima dobro znanu gospođu Ljerku Hedl.

Gotovo cijeli svoj život sustavno, predano i s jednakim žarom promiče umjetnost u svim njezinim segmentima, uz izložbene i multimedijalne programe posjetiteljima i građanima Osijeka predstavlja filmske, kazališne i glazbene sadržaje promovirajući tako kulturu i sve one vrijednosti koje s njom dolaze. Njezin se rad u prvom redu veže za Gradske galerije Osijek, Osječko ljeto kulture, Odsjek za kulturu Grada Osijeka ali sve one pojedince, trupe i grupe kojima je svojim savjetom pomogla i otvorila put prema svjetlima pozornice. Riječ je naravno o gospođi Ljerki Hedl.

Susret ugode održat će se u subotu 4. rujna 2021., s početkom u 12:00 sati, u Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6.

Organizator susreta, Vlado Pest, je veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. 

Ulaz na događaj je besplatan. Molimo posjetitelje da se pridržavaju epidemioloških mjera te da na događaj, zbog ograničenog broja mjesta, dođu nekoliko minuta ranije.

Detalji:

Datum:
04/09/2021
Vrijeme:
12:00 - 13:00
Događaj Tags:
, , ,

Organizatori

Muzej Slavonije
Udruga za poljepšavanje grada – moj Osijek

Lokacija

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
Osijek, 31000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 31 250 730
Web stranica:
www.mso.hr